Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Lille@raksatytöt.fi ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja siitä, miksi haluat tulla töihin meille.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön viereisen linkin kautta.

Tiimimme koostuu elämäniloisista aktiivisista nuorista tytöistä jotka eivät pelkää työtä ja ovat ahkeria. Meille laatu ja työnilo ovat edellä kaikkea. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti uusiin tehtäviin ja opettelemme kaikkea kivaa uutta aina työnteon ohessa. Työmaamestarimme ovat mahtavia ja antavat meille todella usein mahdollisuuden kokeilla myös asioita joita emme ole aiemmin tehneet!


Soovid meile tööle tulla?

Saada vabas vormis väike tutvustus endast emailile Lille@raksatytöt.fi, räägi endast, oma töökogemusest ja sellest, miks tahad meile tööle tulla.

Meie tiim koosneb noortest ja elurõõmsatest eesti tüdrukutest kes ei karda tööd ja soovivad oma elus edasi areneda. Meil on maailma toredamad meistrid, kes annavad tahtjatele tihti võimaluse õppida uusi asju omamatta mingit varasemat kogemust. Meie jaoks on kõige tähtsam et tiimi hing püsib mõnus, niiet kõigil on hea tööle tulla.